Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagrałbyś ?

TAK lub NIE  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?/a by? ?

• TAK !!!
      10
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytaj do KOŃCA ! Na start pojawiasz się w bazie mając 5 żyć 1 lvl oraz 100 punktów (punkty inaczej statystyki będą w pasku expa a lvl pokazywany nad głową gracza ) potem wybierasz daną KLASĘ (np Assault sniper itp) potem teleportuje cie do randomowo wybranej bazy ( bazy są 2 a takich gier będzie wiele ) za 5 zabitych graczy dostajesz 1000 punktów punkty wymieniają się na lvl
(1000 punktów = 1lvl)

gracie tak aż 3 rundy 1 runda trwa 5 minut a rund jest 3 za wygraną rundę zodobywasz 0,5 lvl czyli 500 punktów ( trudna matematyka :D) im wyższy lvl tym więcej broni do kupienia itp . Za stracenie 5 żyć dostajesz bana na 1 dzień ( Ban = tylko spectatowanie wszystkiego z góry )
Myślę że jasno objaśniłem i teraz pytanie czy Zagrał/a byś na takim serwerze ?! PLUGINY BĘDĄ 60 % AUTORSKIE masz jakieś propozycje pisz niżej |
//Edit USUWAM BANY !

936131400425106482086.png
Opublikowano

No,jasne że zagram fajnie to wyjaśniłeś i czy będzie TexturPack + dodaj Ankiete :)

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

No,jasne że zagram fajnie to wyjaśniłeś i czy będzie TexturPack + dodaj Ankiete :)

Już dodaję Ankietę a TexTurePack będzie :P

Opublikowano

z tymi banami lipa straszna, bo kurde pograsz z 10-15 minut i koniec na dzisiaj. ja bym dał wolniejsze expienie i usunął te bany bo się ludziom grać nie będzie chciało (sory ale jak bym miał wejść, pobiegać i powiedzmy zabić 10 typa i 5 razy zginąć w ciągu paru minut to wolał bym sobie ściągnąć brick force (praktycznie to samo co chcesz osiągnąć) )

Opublikowano

z tymi banami lipa straszna, bo kurde pograsz z 10-15 minut i koniec na dzisiaj. ja bym dał wolniejsze expienie i usunął te bany bo się ludziom grać nie będzie chciało (sory ale jak bym miał wejść, pobiegać i powiedzmy zabić 10 typa i 5 razy zginąć w ciągu paru minut to wolał bym sobie ściągnąć brick force (praktycznie to samo co chcesz osiągnąć) )

Spoko zrobię tak jak mówisz usunę bany :D

Opublikowano

Po co komplikowac prosta rzecz? W mc chodzi obudowanie i przezycie (przede wszystkim). Mnie sie pomysl nie podoba, bo przestaje to przypomac Minecrafta tylko bardziej jakas strzelanke/naparzanke, wiec przykro mi, ale nie zagram. A poza tym mam za slaby komputer na pvp. :) Ale zycze powodzenia, bo widze, ze masz konkretny pomysl na serwer.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Po co komplikowac prosta rzecz? W mc chodzi obudowanie i przezycie (przede wszystkim). Mnie sie pomysl nie podoba, bo przestaje to przypomac Minecrafta tylko bardziej jakas strzelanke/naparzanke, wiec przykro mi, ale nie zagram. A poza tym mam za slaby komputer na pvp. :) Ale zycze powodzenia, bo widze, ze masz konkretny pomysl na serwer.

minecraft to jest gra soundboxowa czy jak tam to się pisze a nie budowlanka :D

Opublikowano

Może być ciekawie ;D

Myślę że będzie i żeby się nie znudziło będzie częste dodawanie nowych broni itp :D

Opublikowano

No ,no fajny pomysł. Z chęcią bym zagrał na takim serwerze :D

Za niedługo zaczynam pracę nad serwer i jak ktoś by chciał coś pomóc zna sie na pluginach niech pisze skype jasieg11

Opublikowano

Napewno ZAGRAM

Czekam Na Start ;))

Serwer będzie pod opieką dobrej sieci serwerów Thesocialcraft.PL :D

Opublikowano

Tak samo jak wyżej.

Błagam o pomoc :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...